Udtalelser:

Kære Marion

“1000 tak for et godt kursusforløb…det har ændret mig, min tankegang, mit selvværd, ja mit liv til noget positivt i sådan en grad at det er svært at beskrive. Det jeg har lært på kurset og især af dig er fast rutine i min hverdag og hjælper mig igennem svære tider”.

 

 

”Jeg følte mig i trygge og velkvalificerede hænder hos Marion fra første møde. Hun har en god ro og er en tillidsvækkende person, der er meget fagligt kompetent og jeg kom i min tid som klient hos hende igennem flere forskellige terapiformer med et stort udbytte for mig”.

Udtalelse fra klient (terapi)

Kerne ordene om Marion som terapeut er: Faglig dygtig, jordnær, glad, imødekommende og nærværende.

Udover dette er Marion en lyttende terapeut som formår at skabe rum, til at jeg som klient, kan føle mig tryg til at fortælle om mine udfordringer og problemer. Hun skaber et rum, hvor man kan føle at ens meninger og perspektiver ikke er forkerte, og dette var blandt andet med til at udvikle mig. Min oplevelse med terapi hos Marion har været positiv, da jeg føler at jeg har kunne bruge terapien til at reflektere, se nye perspektiver, samt lære nye redskaber i forhold til mine udfordringer.

Klient (terapi), 24 år